SOCIAL SELLING MYTEN AFKLÆDES PÅ 1 TIME ONLINE:

7 konkrete værktøjer, der giver marketingafdelingen succes på LinkedIn

Din vært: Jacob Elton fra LinkedInsider ApS, LinkedIn nørd på 8. år med +15.000 lyttere til over 500 foredrag siden 2015.

00

DAGE

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Hvad får du ud af at deltage og hvordan ved du om det er relevant for netop dig?

Hvis du er ansat i en marketingposition i en virksomhed med +10 sælgere der skal hjælpes i gang på LinkedIn, har ansvaret for virksomhedssiden på LinkedIn, og "kommunikationen på Sociale Medier" generelt, og er træt af at effekten i forhold til indsatsen på LinkedIn, ikke giver pote (især når du beder dine kolleger om at videredele indholdet fra virksomhedssiden) - så garanterer vi dig for at denne online seance er lige noget for dig. 

Du vil få konkrete værktøjer til at inspirere med internt hos jer - og forslag til alternative måder at få opmærksomhed, rækkevidde og flere øjne på jeres forretning. 

Skynd dig at tilmeld dig i dag - baseret på erfaring, er der rift om pladserne.

Vi vil gerne byde dig velkommen i mailen du får retur med link til webinaret - så venligst giv os dit fornavn og din mailadresse.

Der er kun 100 pladser - der skal være rum til besvarelser af spørgsmål. :)

PS. Der er ikke noget du skal købe i enden af webinaret - tværtimod, får du mulighed for at booke Jacob til 30 minutter i hans kalender til mere hjælp.