Til dig som er selvstændig og sælger til virksomheder...

Kunne du tænke dig at gøre dit salg nemmere i 2022?

Lær at forstå buzzwordet "Social Selling", LinkedIns undervurderede søgefunktion, hvad du skriver til fremmede, så de siger JA TAK til at betale penge for din hjælp (og meget, meget mere) – ved at bruge mindre end 15 minutter om dagen på LinkedIn.

Til dig som er selvstændig og sælger til virksomheder...

Kunne du tænke dig at gøre dit salg nemmere i 2022?
Lær at forstå buzzwordet "Social Selling", LinkedIns undervurderede søgefunktion, hvad du skriver til fremmede, så de siger JA TAK til at betale penge for din hjælp (og meget, meget mere) – ved at bruge mindre end 15 minutter om dagen på LinkedIn.

...OG du kan tage forskud på peptalken, ved at høre og se Brit fra Århus, som endte med at sende ordrer afsted for kr. 354.000,-. (jeg sender dig en video, hvis du vil have den).

Lad mig komme med! 👉

Hvor: Online igennem Zoom (koster kun din tid)

Hvornår: tirsdag d. 15. marts, kl. 09.00 - 10.15.

Hvem: Din vært er Jacob Elton

Lad mig komme med! 👉
Lad mig komme med! 👉
PS: Passer tidspunktet skidt? Skriv en mail til [email protected] og du får en mail om næste dato, så snart vi har den klar. :)

Mere end 12.000 har lyttet med før - her er det vigtigste du får med hjem:

  • Snart 7 års erfaring med viden om menneskers adfærd på LinkedIn - (og hvordan den modarbejder dine drømme om mere salg gennem mediet)
     
  • De 3 mega-tendenser, som har ændret måden vi sælger til hinanden på de sidste 25 år, efter internettet er kommet frem

  • Der er mere end 2 millioner mennesker på LinkedIn i Danmark – og kender du din målgruppe, så lærer du hvor nemt du kan finde dem gennem søgefunktionen! (Mindre end 20% kender til det og alle kan lære det!)

  • Du får også et superfedt trick til, hvordan du kan besøge dem på en digital og meget effektiv metode, så de lærer dig at kende!

  • 3 forskellige tekster til, hvad du kan skrive til din målgruppe ved første kontakt – så din målgruppe ikke ignorerer dig længere…

  • …og en masse andre bonus-tricks, tips og viden, som vi har fået ved at køre test på test, gennem de sidste +6 års erfaring med +1.200 kursister! 
 

”Jeg reserverede Jacob til en inspirationssession for vores salgsteam under pandemien af ​​flere årsager. 1) Jeg ville værne om vores medarbejdere ved hjælp af inspiration udefra. 2) Anvende ny viden, der kunne være nyttig i deres arbejdsliv. Vi har fået fantastisk feedback! De kunne øjeblikkeligt se virkningen af ​​den ændrede adfærd, Jacob lærte os. Så bortset fra at være bedre salgsprofessionelle online, fik vi også endnu gladere medarbejdere.”

- Thomas Lastrup Hviid

”Jeg kan varmt anbefale at bruge Jacob, hvis du er ramt af en blokering og har svært ved at komme i gang med at bruge LinkedIn. Jacob er super skarp i LinkedIn og har rigtigt mange gode råd som kan hjælpe en.”

- Sanne Milou

”Jacob har været en kæmpe hjælp og stor inspirator i mit arbejde med min Linkedin profil. For det første i forståelsen og brugen af mediet, men også i forhold til det indhold jeg har på min profil. Om min profil er god vil jeg lade andre afgøre, men den er med sikkerhed meget bedre nu, end den var før jeg mødte Jacob. Sikker på at de fleste vil kunne lære meget, ligesom jeg selv har gjort det. Tak for det.”

- Søren Steen Johansen

Ofte stillede spørgsmål...

Ofte stillede spørgsmål...

Lad mig komme med! 👉