Til dig der er sælger, selvstændig eller iværksætter...

Lær hvordan 15 minutter om dagen på LinkedIn kan forvandle dig til en troværdig ekspert inden for dit område, som får din målgruppe til at sige JA TAK til at betale penge for DIN hjælp - allerede i efteråret

Til dig der er sælger, selvstændig eller iværksætter...

Lær hvordan 15 minutter om dagen på LinkedIn kan forvandle dig til en troværdig ekspert, der får din målgruppe til at sige JA TAK til at betale penge for DIN hjælp i 2021

...OG lær strategierne, der hjalp Brit fra Århus med at booke 38 møder på få dage, og sende ordre afsted for kr. 354.000,- (Når du tilmelder dig, får du muligheden for at se interviewet med hende på video!)

Ja, jeg vil med! 👉

Til denne online peptalk vil du lære:

  • Hvorfor LinkedIn er det bedste sted at lave forretning lige nu (og det nye "KLT-mindset" du skal have, for at gøre dig attraktiv over for din målgruppe)
  • De 3 megatendenser som har ændret måden vi sælger til hinanden på de sidste 25 år, efter internettet er kommet frem
  • Hvad ”social selling” egentlig betyder og hvordan du skal forstå at arbejde med begrebet, så din målgruppe stopper med at ignorere dig!
  • Den største misforståelse på LinkedIn når det kommer til at dele indhold (og hvorfor marketingfolk fejler miserabelt med at forstå dette!)
  • 3 forskellige tekster til hvad du kan skrive til din målgruppe ved første kontakt – og de er helt nye og gennemtestet i foråret 2021! ;)
  • Lær hvordan du finder dine potentielle kunder blandt de +2M mennesker der er på LinkedIn i Danmark – og hvordan du får dem til at vise interesse for DIN profil!
  • Og en masse konkrete værktøjer - og bonus materiale - der gør dig til en ”social selling superstar”

Den næste online peptalk foregår mandag d. 25. oktober, kl. 08.45 - 10.00. og det koster ikke noget at deltage - kun 1 time af din tid. Din vært er Jacob Elton.

Lad mig komme med! 👉

”Jeg reserverede Jacob til en inspirationssession for vores salgsteam under pandemien af ​​flere årsager. 1) Jeg ville værne om vores medarbejdere ved hjælp af inspiration udefra. 2) Anvende ny viden, der kunne være nyttig i deres arbejdsliv. Vi har fået fantastisk feedback! De kunne øjeblikkeligt se virkningen af ​​den ændrede adfærd, Jacob lærte os. Så bortset fra at være bedre salgsprofessionelle online, fik vi også endnu gladere medarbejdere.”

- Thomas Lastrup Hviid

”Jeg kan varmt anbefale at bruge Jacob, hvis du er ramt af en blokering og har svært ved at komme i gang med at bruge LinkedIn. Jacob er super skarp i LinkedIn og har rigtigt mange gode råd som kan hjælpe en.”

- Sanne Milou

”Jacob har været en kæmpe hjælp og stor inspirator i mit arbejde med min Linkedin profil. For det første i forståelsen og brugen af mediet, men også i forhold til det indhold jeg har på min profil. Om min profil er god vil jeg lade andre afgøre, men den er med sikkerhed meget bedre nu, end den var før jeg mødte Jacob. Sikker på at de fleste vil kunne lære meget, ligesom jeg selv har gjort det. Tak for det.”

- Søren Steen Johansen

Ofte stillede spørgsmål...

Ofte stillede spørgsmål...

Lad mig komme med! 👉