Er du klar onsdag d. 23 februar, kl. 09.00-10.00?

Få værktøjerne til hvordan du sælger mere over telefonen i 2022 - uden at være sælgende, ved at bruge "KLT-princippet" i din dialog...

...når du ringer kold kanvas, som vil føre til at du aldrig føler at du er påtrængende igen, eller lyder som en irriterende telefonsælger, der kun er ude efter at dykke ned i tegnebogen på kunden.

Ja, jeg vil med! 👉
 

Til denne online peptalk (som kun koster din tid) vil du lære:

  • Det nye "KLT-mindset" (Know – Like – Trust), du skal have for at skabe succes med dine telesalg (arbejder du med salg, så SKAL du vide det her!)
  • Hvorfor din stemme er dit VIGTIGSTE våben i dialogen med kunden - for de kan hverken se dig, eller dit kropsprog (og hvorfor alle andre "telefonsælgere" misforstår denne del, som har ligget i vores DNA i mere end 200.000 år!!!)
  • At bruge de 7 konkrete værktøjer vi kommer med - til at få succes med telesalg i den digitale tid vi lever i (meget få der arbejder med telefonsalg, kender til disse metoder!)
  • De 3 ting du ALDRIG må sige over telefonen – de saboterer dine resultater, hvis du bruger dem i dag, og du er ikke en gang klar over det
  • Hvorfor telesalg skal sammenlignes med Messi (ja, ham fodboldstjernen fra Argentina)
  • Forskellen på et succesfuldt og et katastrofalt salgsopkald (og hvordan du takler frygt og opbygger selvtillid over telefonen)
  • Hvordan du aldrig nogensinde igen udskyder opgaven med at ringe ud!
  • Konkrete eksempler på hvad du kan sige i de første 15 sekunder af dit salgsopkald, som gør at folk vil have lyst til at tale med dig
  • Verdens bedst bevarede salgsværktøj online, som alle har adgang til, men kun 20% af brugerne formår at bruge rigtigt!
  • En bedre mental tilstand i din opsøgende tilstand…som gør at du aldrig føler dig afvist på en telefon igen

Den næste online peptalk foregår onsdag d. 23. februar, kl. 09.00 - 10.00. og det koster ikke noget at deltage - kun 1 time af din tid.

Din vært er Jannich Rindom 

Ja, jeg vil med! 👉

”Kanon indspark fra Jannich - kan kun anbefales, jeg har allerede haft positive oplevelser med nogle af de værktøjer der bliver gennemgået.”

- Gregers Dorph-Petersen

”Jeg kan varmt anbefale Jannich til at hjælpe med at bryde lydmuren på telefonen, så du bliver bedre til at sælge💪”

- Carsten Bo Madsen

” Blev blæst væk! Hvorfor er der ingen, som har sagt tidligere, at telefonen kan bruges til salg, sådan her? Tak for en rigtig god time, Jannich - det var al tiden værd.”

- Louise Dyrhave

”Den læring jeg har fået hos Jannich, medførte at jeg ikke længere kun er afhængig af ekstern callcenter. Første gang med Jannichs metoder på telefonen selv, medførte 14 bookede møder, på under 4 timer. Det er tilfredsstillende.”

- Diana Søndergård

”Jeg ville for alt i verden undgå at blive opfattet som en irriterende telefonsælger. Med de værktøjer Jannich og hans partnere har givet mig, har jeg fundet tilbage til kernen af mig selv - det resulterede i 25 opkald, med 15 bookede møder på første forsøg."

- Rasmus Visby

Ofte stillede spørgsmål...

Ofte stillede spørgsmål...

Ja, jeg vil med! 👉